AgriMedia Wageningen
AgriMedia vakbladen

Verkiezing beste LMB

Welk landbouwmechanisatiebedrijf is het beste van Nederland? Het AgriMedia-vakblad LandbouwMechanisatie en trainingsinstituut PTC+ zoeken de komende maanden uit wie deze titel verdient. Ieder mechanisatiebedrijf kan zich voor deze verkiezing aanmelden. Inmiddels hebben zich al bedrijven uit alle windstreken gemeld.

Landbouwmechanisatiebedrijven die de wensen van hun klanten behartigen leveren betere producten en diensten, zo is het idee. Dat is niet alleen goed voor die boeren en loonwerkers maar ook voor de kwaliteit van het Nederlandse machinepark en het imago van de Nederlandse landbouw. Daarom wordt deze verkiezing van harte ondersteund door de brancheorganisatie Fedecom, die zitting heeft in de jury.

De Award voor het Beste LandbouwMechanisatieBedrijf wordt vrijdag 11 april 2014 uitgereikt tijdens een feestelijke en leerzame bijeenkomst in Ede. Dat maakt deze prijsuitreiking dé ontmoetingsplaats voor medewerkers en eigenaren van de Nederlandse landbouwmechanisatiebedrijven. Meer informatie staat op de site www.besteLMB.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.