AgriMedia, de uitgever van onder meer de vakbladen LandbouwMechanisatie, V-focus, Veehouderij Techniek en Veearts bestaat dit jaar 15 jaar.

Het oudste vakblad van AgriMedia is LandbouwMechanisatie. Het blad wordt sinds 1949 gemaakt en wordt sinds 2002 net als de vakbladen Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek gemaakt door AgriMedia.

In 2003 werd vakblad V-focus toegevoegd aan de portefeuille. Vijf jaar later zag de nieuwssite Mechaman.nl het levenslicht, evenals het vakblad Geitenhouderij. In 2009 werd De Zelfkazer aan het palmares van de Wageningse uitgever toegevoegd. Weer een jaar later kwam daar vakblad Veehouder en Veearts bij. In 2011 is Mestportaal opgericht en in 2012 Maiscoach. En in het jaar waarin AgriMedia 10 jaar bestond wordt Veearts, hét blad over diergezondheid, op de titellijst bijgeschreven. Het jaar daarop werd Veearts.nl officieel gelanceerd. In datzelfde jaar is de AgriMedia-dochteronderneming de Batavierenbende opgericht.

Drie jaar geleden, in 2014, had vakblad V-focus succes met een crowdfundingsactie ten behoeve van het Wetenschappelijk onderzoek ammoniakbeleid in 2015. Het was ook het jaar van de LandbouwMechanisatie Zomertour, waarvan er alweer een derde versie is geweest.

En dit is nog maar een klein overzicht van het pakket dat AgriMedia levert. Wilt u weten waarmee AgriMedia, de BataviereBende of een van de medewerkers u van dienst kan zijn? Scroll dan eens over AgriMedia.nl, de website die dit jaar compleet vernieuwd is.

Het personeel van AgriMedia vierde het 15-jarig jublieum met een middagje schieten op kleiduiven.

Categories: Nieuws