Komende maandag is het zover. Dan gaan AgriMedia-redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen op Zomertour met een Fendt 1050 door Nederland en België. Doel van de reis is het maken van interessante verhalen en video’s voor het vakblad LandbouwMechanisatie. En jij kan er bij zijn. Alle belevenissen kun je live volgen via Facebook, Twitter en de website.

Zowel op Facebook als Twitter plaatsen de redacteuren meerdere keren per dag berichten en foto’s. Zo weet je precies waar de trekker rijdt en waar hij nog langskomt. Ook organiseert het duo meerdere livesessies op Facebook. Maandagavond 29 mei laten de redacteuren de complete ‘kampeeruitrusting’ zien. Op woensdagavond is het mogelijk om tijdens een Q&A alle vragen over de trekker en de tour aan de bestuurders te stellen. Op vrijdagmiddag kun je virtueel meerijden in de 1050. De redacteuren zullen dan via een livestream je een kijkje geven in de cabine.

Heb je geen Twitter of Facebook? Geen probleem. Op de speciale Zomertour-pagina kun je alles volgen. Mocht je al vragen hebben voor de redacteuren, mail ze door naar jlentz@agrimedia.nl of cvlaanderen@agrimedia.nl.

Categories: Nieuws