AgriMedia is een van de initiatiefnemers van het Nationaal Geitenevent. In het najaar van 2018 zijn de IJsselhallen in Zwolle voor de tweede keer dé plek waar je moet zijn voor nieuws, praktische tips, ideeën en wetenswaardigheden voor de professionals en voor de liefhebbers van geiten.

De inschrijving voor de Expo, de plek waar bedrijven tijdens het event hun producten en diensten presenteren, is geopend. De Expo richt zich vooral op de professionele geitenhouders, maar biedt ook informatie voor hobby-geitenhouders en belangstellende consumenten.

In 2016 exposeerden een kleine 50 bedrijven hun producten en diensten voor de professionele geitensector. Ook dit jaar verwachten we een grote groep van exposanten die hun producten en interessante noviteiten gaan tonen.

Inschrijving geopend

De inschrijving is geopend. Inmiddels mogen wij vier hoofdsponsoren verwelkomen en hebben de eerste bedrijven zich al ingeschreven.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni 2018.

Deelnemen

Als u een plek wilt reserveren op de expo, of vrijblijvend onze mediakaart wil ontvangen, neemt u dan contact op met:

Frank de Vries – (0317) 465 682 – fdevries@agrimedia.nl

Liane Angelino – (0317) 465 679 – langelino@agrimedia.nl

Het Nationaal Geitenevent is een initiatief van vakblad Geitenhouderij, AgriMedia, LTO Nederland, Stichting Landelijke Geitenkeuring en de Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij.

Categories: Nieuws