Vakblad Elite, uitgegeven door AgriMedia, organiseert in samenwerking met CowSignals Training Company vanaf het najaar van 2019 zeven melkvee- en jongveegerelateerde trainingen.

De eerste training vindt plaats op donderdag 17 oktober. Het onderwerp van de dag is: Droog naar vers. Wat heeft een koe nodig voor een probleemloze start van de lactatie? De training begint met de dag van droogzetten en neemt je mee tot de vierde lactatieweek.

Trainingen in een reeks

De trainingen maken deel uit van een reeks. Naast het onderwerp Droog naar vers komen de volgende zaken aan bod: Vruchtbaarheid, Voer, Jongvee, Klauwen, Bouwen voor de (robot)koe en tijdens de laatste training op donderdag 2 april 2020 staat de uier centraal.

Mastertrainers

De trainingen worden gegeven door Bert van Niejenhuis en Nico Vreeburg, beiden mastertrainer bij CowSignals Training Company.

Deelnemen aan de training(en)? Dat kan! Speciaal voor Elite abonnees worden de trainingen aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Geen abonnee? Geen enkel probleem! Ook dan bent u van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden voor training(en)❯

Categories: Nieuws