Vakblad Tuin en Park Techniek is jarig en viert dat op 10, 11 en 12 september op GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Feest!! Want precies 25 jaar geleden viel de eerste editie van hét vakblad voor de professionals in de groensector op de deurmat.

Om het jubileum te vieren maak je kans op mooie prijzen. Van een prachtige Etesia loopmaaier, een DAB+ Bouwradio van Makita en een Gedore gereedschapstas en gereedschapsset tot miniaturen van Hissink en giftboxes van Yanmar. Hier vind je hoe je kans maakt op de prijzen.

Jubileumtour

En nog meer bijzonderheden ter ere van het jubileum! 25 jaar, dus tijd voor iets bijzonders. Met een Shibaura SP 3040-compacttrekker, die precies 25 jaar geleden werd geïntroduceerd, gaat Tuin en Park Techniek-redacteur Henk Beunk een zesdaagse tour door Oost-Nederland maken. Tijdens deze ludieke tocht gaat hij leuke en bijzondere verhalen verzamelen voor het vakblad Tuin en Park Techniek. Achter de trekker hangt een klassieke caravan, waarin de redacteur de nachten doorbrengt bij hoveniersbedrijven, groenaannemers en machinedealers. Henk Beunk vertrekt woensdag 11 september aan het einde van de middag vanaf het 
beursterrein van GroenTechniek Holland. Tot die tijd is de bijzondere reiscombinatie te aanschouwen op de stand van Tuin en Park Techniek.

Tuin en Park Techniek is te vinden op GroenTechniek Holland op standnummer 2.09, Veld A. Kom even kijken, de koffie staat klaar!

Categories: Nieuws