Ondanks de beperkingen vanwege Covid-19 was de septembermaand een drukke maand qua studiedagen bij AgriMedia. De uitdaging van 1.5 meter op onze studielocatie (de zolder van landgoed Nergena) heeft echter de uitdaging met glans doorstaan. Voor de merken Vakblad Geitenhouderij en Tuin en Park Techniek werden twee hybride (zowel offline als online) studiedagen georganiseerd, terwijl voor BetereBodem een tweetal demonstratie sessies plaatsvonden op een perceel in de Flevopolder.

Beperkt en Individueel voederen van lammeren

De eerste studiedag van september werd voor rekening genomen door Vakblad geitenhouderij. Met verschillende sprekers die ingingen op het onderwerp van beperkt en individueel voeren van lammeren werden 25 gasten in de zaal en ruim 60 kijkers online een dag meegenomen in de mogelijkheden en voordelen van deze manier van voeren. De studiedag is  beoordeeld met een 7.2. Het eerste hybride event was een geslaagd evenement.

BetereBodem demo in het veld

Tijdens de demonstratie werden verschillende frezen en cultivators getoond. Ook werden de de voors- en tegens van elke machine toegelicht en er was ruimte om de resultaten te bekijken.

Tuin en Park Techniek – alternatieve brandstoffen

Als laatste studiedag in de drukke septembermaand stond de Tuin en Park Techniek op de rol met alweer de vierde studiedag in 20 maanden. Deze keer stonden de alternatieve brandstoffen centraal. Maar liefst zeven sprekers stonden er op het programma. Een druk en vol programma waar 20 mensen in de zaal en nog eens zo’n aantal online hun kennis en kunde hebben kunnen bijspijkeren.

Categories: Nieuws