Wat kost adverteren?

De tarieven verschillen per titel. Op de tariefkaarten vindt alle tarieven. Zowel de tarieven op basis van een enkele plaatsing maar ook de verschillende staffelkortingen


Welke formaten zijn er?

De formaten die we hanteren voor print zijn: 1/8e Liggend, ¼ Staand, ¼ Liggend. ½ Staand, ½ Liggend, 1/1 Staand zetspiegel. 1/1 Staand aflopend.

Voor de exacte afmetingen in millimeters verwijzen we u naar de tariefkaarten. Deze afmetingen kunnen per titel verschillen.


Hoe vaak verschijnt het?

LandbouwMechanisatie: 11x per jaar (Zomernummer loopt over 2 maanden)
Veehouderij Techniek: 6x per jaar
Tuin en Park Techniek: 6x per jaar (+ 2 extra)
V-Focus: 6x per jaar
Geitenhouderij: 6x per jaar
De Zelfkazer: 6x per jaar
Veehouder en Veearts Rundvee: 4x per jaar
Veearts: 5x per jaar

Voor de exacte data verwijzen we u naar de tariefkaarten. (Exacte dag verschilt per jaar)


Wat is de oplage?

LandbouwMechanisatie: 4.100 exemplaren
Veehouderij Techniek: 3.300 exemplaren
Tuin en Park Techniek: 1.200 exemplaren
V-Focus: 1.250 exemplaren
Geitenhouderij: 1.200 exemplaren
De Zelfkazer: 700 exemplaren
Veehouder en Dierenarts Rundvee: 4.200 exemplaren
Veearts (voorheen Dierenarts): 1.550 exemplaren

Kan ik ook online adverteren?

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om online te adverteren. Dit kan op de websites door middel van een banner (verschillende formaten mogelijk) of een logolink. In de digitale nieuwsbrieven kunt een advertorial plaatsen. Voor de exacte formaten en tarieven verwijzen we u naar de tariefkaarten voor digitaal. Hierop staan ook vlakken ingetekend waar de banner geplaatst zal worden


Wie is de doelgroep?

De doelgroep verschilt per titel, daarvoor verwijzen we u naar de mediakanalenpagina. Bekijk per titel de doelgroepomschrijving en de redactieformule.


Moet ik vooraf of achteraf betalen?

U betaald bij ons achteraf. Over het algemeen worden de facturen gestuurd op de dag dat het vakblad verschijnt.


Krijg ik ook een exemplaar toegestuurd?

Uiteraard krijgt u een bewijsexemplaar toegestuurd als u een advertentie plaatst in één van onze titels. Denkt u er nog over na om te adverteren dan kunt u ook een (gratis) proefnummer aanvragen om eens kennis te maken met een blad.


Mag ik een bijdrage leveren aan het redactionele?

Als u leuke nieuwtjes heeft kunt u dit sturen naar onze redactie. Dit is alleen geen garantie dat dit ook geplaatst zal worden. De email adressen van onze redactie vindt u op de desbetreffende tariefkaart.

Wilt u er zeker van zijn dat u ingezonden verhaal geplaatst zal worden dan kunt u ervoor kiezen om een advertorial te plaatsen. Dit is uw verhaal, ongecensureerd, in een redactioneel jasje. De kosten verschillen per titel. Als u wilt weten wat dit kost of als u hier meer informatie over wilt hebben. Stuur dan een mail naar: advertentie@agrimedia.nl


Kunnen jullie mijn advertentie aanpassen?

Dat kunnen we zeker. We hebben hier een eigen team van creatieven zitten die uw advertentie kunnen aanpassen. (Het tarief voor een aanpassing is €65,- per uur.) Dit kan alleen het formaat zijn, maar ook de complete opmaak van een advertentie. Maar ze kunnen u ook nog verder helpen door met u mee te denken over hoe de campagne eruit moet komen te zien. Als u vragen heeft hierover kunt u een mail sturen naar: advertentie@agrimedia.nl


Tot wanneer kan ik materiaal aanleveren?

In principe tot 2 weken voordat het blad verschijnt. Het is wel zo, hoe eerder hoe beter. Dan kan het materiaal namelijk nog mee met de technische controle en is er nog tijd om eventueel een aanpassing te doen. De exacte afsluitdata vindt op onze tariefkaarten.


Mijn vraag staat er niet tussen, kunnen jullie mij helpen?

Mail ons uw vraag naar: advertentie@agrimedia.nl