Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden.

Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om nieuwe benaderingen in het onderhoud van sportvelden. Hoe kunnen beheerders zich hierop voorbereiden? Welke machines zijn cruciaal in dit proces? Deze vragen en meer worden tijdens Grasmannen Live 2024 beantwoord door vooruitstrevende aannemers, gemeentes en ingenieurs die hun praktijkervaringen delen.

Voor wie is Grasmannen Live?

Deze unieke studiedag richt zich op sportveldbeheerders, aannemers, gemeentes, amateur- en professionele clubs die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de circa 7.000 sportvelden in Nederland. Grasmannen Live biedt niet alleen nieuwe inzichten, maar ook waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans om ervaringen uit te wisselen.

Waarom mag u dit evenement niet missen?

  • Laatste ontwikkelingen: Blijf in één dag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van klimaatbestendige sportvelden.
  • Ervaringen delen: Ontmoet vakgenoten en deel uw eigen ervaringen en best practices.
  • Kennis verdiepen: Til uw kennis naar een hoger niveau met lezingen en workshops van experts.
  • Demonstraties: Bekijk live demo’s van de nieuwste machines en technologieën die het onderhoud van sportvelden efficiënter en effectiever maken.
  • Rondleiding: Maak kennis met de KNVB Campus en neem een kijkje achter de schermen bij het kloppend hart van het Nederlandse voetbal.

Meer informatie en registratie

Wilt u meer weten over het programma, de locatie en hoe u tickets kunt bemachtigen? Bezoek dan de officiële website van Grasmannen Live: www.grasmannen.nl

Mis deze kans niet om bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van sportvelden in Nederland. We zien u graag op Grasmannen Live 2024!

Ons nieuws
Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]

Overname Veearts door Libre Uitgeverij

Per 1 april aanstaande neemt Libre Uitgeverij de uitgave ‘Veearts’ over van AgriMedia. Deze overname versterkt de positie van Libre Uitgeverij in de markt van diergeneeskunde. ‘Veearts’ wordt sinds 2012 in controlled circulation verspreid onder landbouwhuisdierenartsen in Nederland. De overname omvat alle mediakanalen van het crossmediale merk ‘Veearts’, inclusief het vakblad dat vier keer per […]