Veehouderij Techniek

Veehouderij Techniek is al 25 jaar toonaangevend en onmisbaar voor melkveehouders die beslissen over (de aankoop van) mechanisatie op hun bedrijf. Of het nu om een melkrobot, een hark, de inrichting van de stal of koerouting gaat. In onze impressies, reportages, testen en achtergronden komt het allemaal aan de orde. De abonnees waarderen de vakinformatie en gebruiken dit als belangrijke bron om het rendement van hun bedrijf te vergroten.

Melkveehouders
Mechanisatiebedrijven
Loonwerkers
Fabrikanten

Veehouderij Techniek bereikt via diverse kanalen ondernemende veehouders. Naast veehouders wordt Veehouderij Techniek ook gelezen door loonen landbouwmechanisatiebedrijven, importeurs en fabrikanten van trekkers en werktuigen én gebruiken opleidingsinstituten de vakmedia om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied. Veehouderij Techniek biedt haar abonnees relevante, degelijke, diepgravende en vooral onafhankelijke informatie over techniek rondom de koe.

Adverteren

Adverteren

Veehouderij Techniek kent verschillende advertentiemogelijkheden die een bijdrage leveren aan het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Of u nu naamsbekendheid wilt genereren, op zoek bent naar meer bezoek op uw website of kennis wilt delen, Veehouderij Techniek biedt de kans om direct met uw doelgroep in contact te komen.

Kennispartner

Naast het plaatsen van advertorials in de digitale nieuwsbrief en het plaatsen van banners op de website, bestaat ook de mogelijkheid om via onze kanalen kennis te delen. Via een zogenaamd kennispartnership publiceert u relevante artikelen waardoor u zichzelf positioneert als autoriteit binnen uw domein. Het genereren van merkvoorkeur en leads zijn een logisch gevolg. Maakt u gebruik van marketing automation? Dan mag deze optie zeker niet ontbreken!

Contextueel adverteren

Met het oog op het verdwijnen van ‘third party cookies’ wordt het steeds lastiger om de doelgroep individueel te bereiken. AgriMedia beschikt over een brede range aan ‘first party’ lezersdata die kan worden ingezet voor het bereiken van uw doelgroep. Of het nu gaat om het tonen van banners bij relevante content op onze websites of advertorials in onze gesegmenteerde nieuwsbrieven op interessegebied. U schiet nooit meer met hagel, maar altijd met scherp.

Melken voor Morgen

Aan de hand van verschillende thema’s maken bezoekers kennis met de belangrijkste innovaties in de veehouderij. Onder het motto ‘Vandaag verteld, morgen toepasbaar in het veld’ informeren we onze doelgroep over ontwikkelingen op het gebied van techniek en diergezondheid. Tijdens het (online, offline of hybride) evenement bieden we de gelegenheid om kennis over te dragen via parallelsessies, break-out-rooms en/ of vooraf opgenomen video’s. Het evenement sluit hierdoor naadloos aan op het kennispartnership. Lees meer over dit evenement

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het bereiken van onze doelgroep? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl
Kennis waar je beter van wordt

Vanuit onze missie werken we dagelijks aan het creëren van onafhankelijke informatie (artikelen, podcasts en video's) voor agrarisch ondernemers. Met onze informatie worden beslissers in de landbouw ondersteunt met het nemen van weloverwogen beslissingen in hun bedrijf. Inmiddels lezen, luisteren en kijken duizenden agrarisch ondernemers onze vakmedia in de agro- en groentechniek én diergezondheid.

Onze vakinformatie is voor een groot deel exclusief toegankelijk voor abonnees. De meest relevante informatie wordt als premium content verspreid via onze website, digitale nieuwsbrieven, vakbladen en evenementen. Iedere abonnee kiest zijn eigen abonnementsvorm. Afhankelijk van de gekozen vorm ontvangt men toegang tot het digitale archief, de digitale versie van het vakblad, nieuwsbrieven op maat, korting op evenementen en/of het vakblad thuis op de mat.

Collectief abonnement

Bedrijven, organisaties, scholen en overheden (met 5 medewerkers of meer) werkzaam in de mechanisatie, veehouderij en groenvoorziening kunnen onze vakinformatie - tegen een gereduceerd tarief - digitaal consumeren door een collectief abonnement voor haar medewerkers af te sluiten. Onze vakinformatie wordt veelal gelezen door medewerkers bij machinefabrikanten, importeurs, dealers, LMB’s, groenaannemers en overheden.

Door voor jouw medewerkers en/of studenten een collectief abonnement af te sluiten op onze premium content, digitale vakbladen en het rijke archief blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden ze geïnspireerd nieuwe oplossingen te bedenken en toe te passen. Het structureel opleiden en het up-to-date houden van jouw medewerkers en/of studenten is van groot belang om ook in de toekomst jouw klanten succesvol te kunnen servicen!

Meer weten over onze collectieve abonnementen?