Collectieve abonnementen

Kennis waar je beter van wordt

AgriMedia is een uitgeverij van vakinformatie in de agrarische sector. In deze no-nonsense sector bereiken we met onze hoogwaardige, onafhankelijke, journalistieke content dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ worden onze abonnees ondersteunt in hun bedrijfsvoering én realiseren onze opdrachtgevers hun marketingdoelstellingen.

Onze kennis aan de basis

Verandering

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Het coronavirus zorgde voor een versnelling in digitalisering en nieuwe manieren van werken. Er ontstond druk op de beschikbaarheid van onderdelen. De energiecrisis zorgde voor een ongekende inflatie en aanzienlijke kostenstijgingen van grondstoffen, brandstof, etc. Ook zorgt de stikstofcrisis in de landbouw voor enorm veel onrust en vooral onduidelijkheid voor de toekomst.

Waar gaat de Nederlandse landbouw de komende jaren naar toe? Welke rol gaan technische innovaties spelen in het oplossen van de stikstofcrisis? Wat wordt de rol van de landbouwmechanisatie in het geheel?
Een ding is zeker. De wereld om ons heen verandert en om ook in de toekomst een rol van betekenis te spelen zal de agrarische- en groensector in Nederland mee moeten veranderen. Dit heeft consequenties voor iedereen werkzaam in de sector. Van kantoren tot de werkplaats, in de stal of op het veld.

Nederland kennisland

Gelukkig weten we in de Nederlandse agrarische- en groensector om te gaan met verandering. Het kennisniveau in Nederland is op wereldschaal enorm hoog en in de afgelopen decennia hebben we laten zien continue nieuwe wegen te bewandelen. Of het nu gaat over verduurzaming, elektrificatie, het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, kringlooplandbouw of precisielandbouw. Ook de veranderingen in de toekomst zullen weer worden omarmd. Een van de middelen die hier een rol van betekenis gaat spelen, is de kennis die Nederland rijk is op het gebied van landbouw en groenbeheer. We zijn vooruitstrevend en weten structureel wetenschappelijk onderzoek om te zetten naar praktische oplossingen.

Kennis waar je beter van wordt

AgriMedia vertaalt al 20 jaar ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de agrarische- en groensector. Onze kennis delen we al jaren via onze vakbladen, maar is inmiddels ook digitaal beschikbaar. Digitale versies van vakbladen, een uitgebreid archief en tientallen premium artikelen (tekst en beeld, infographics, podcasts en video’s) zorgen ervoor dat abonnees altijd op de hoogte zijn van innovaties, technische ontwikkelingen, de nieuwste machines, gebruikerservaringen en praktische toepassingen. In de stal, in de tuin, in het park en op het veld.

Collectief abonnement

Door het digitaliseren van onze kennis kunnen alle medewerkers bij bedrijven, organisaties, scholen en overheden werkzaam in de mechanisatie, veehouderij en groenvoorziening online kennis maken met onze content door een collectief abonnement af te sluiten. Onze abonnees werken vaak bij machinefabrikanten, importeurs, dealers, LMB’s, groenaannemers en overheden (met 5 medewerkers of meer).

Digitale toegang tot onze premium content, digitale vakbladen en het rijke archief zorgt er voor dat jouw medewerkers en/of studenten altijd toegang hebben tot de laatste ontwikkelingen en dat ze worden geïnspireerd nieuwe oplossingen te bedenken en toe te passen. Het structureel opleiden en het up-to-date houden van jouw medewerkers en/of studenten is van groot belang om ze te motiveren én om in de toekomst jouw klanten succesvol te kunnen servicen!

Onze merken

Merken

De merken van AgriMedia staan in de markt bekend om haar hoogwaardige, onafhankelijke journalistiek. Onze merken worden gelezen door diverse doelgroepen binnen de landbouw. AgriMedia kent de volgende merken:

Praktische informatie

Uw bedrijf, organisatie of opleidingsinstituut neemt voor een x-aantal medewerkers een collectief abonnement op één van onze vakmedia. Per medewerker ontvangt u van ons een gebruikersnaam, wachtwoord en abonneenummer. Door eenmalig in te loggen op één van de websites naar keuze, wordt er toegang verleend tot alle premium content en alle beschikbare digitale edities van het vakblad.

Ook is het mogelijk om op basis van IP-adres toegang te verlenen en te betalen voor het werkelijk gebruik van uw medewerkers en/of studenten. Uw medewerkers kunnen dan vanaf kantoor of school alle premium content lezen, luisteren of bekijken. In dit geval wordt er eenmalig een implementatie fee in rekening gebracht en wordt er per pageview afgerekend. AgriMedia kan op basis van geavanceerde technologie meten hoeveel pagina’s er vanuit jouw IP-adres worden bekeken. Op alle abonnementsvormen is een ‘fair use policy’ van toepassing, waardoor ongeoorloofd en onrechtmatig gebruik wordt voorkomen.

Contact
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl

Meer informatie

Vindt u het ook belangrijk dat jouw medewerkers en/of studenten altijd up-to-date zijn? Laat dan jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!