V-focus

V-focus bereikt adviseurs, voorlichters en erfbetreders van onder andere voerleveranciers, farmaciebedrijven, accountantsbureaus en banken, werkzaam in de dierlijke sector.

Adviseurs
Voorlichters
Erfbetreders

V-focus is al bijna 20 jaar toonaangevend en onmisbaar voor adviseurs, voorlichters en erfbetreders van onder andere voerleveranciers, farmaciebedrijven, accountantsbureaus en banken, werkzaam in de dierlijke sector. Of het nu gaat om wetenschap, het beleid van de overheid of de dagelijkse praktijk, in onze reportages, onderzoeks- en achtergrondartikelen komt het allemaal aan de orde. De relevante, degelijke, diepgravende en vooral onafhankelijke informatie wordt door de abonnees enorm gewaardeerd.

Adverteren

Adverteren

V-focus kent verschillende advertentiemogelijkheden die een bijdrage leveren aan het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Of u nu naamsbekendheid wilt genereren, op zoek bent naar meer bezoek op uw website of kennis wilt delen, V-focus biedt de kans om - via advertenties in het vakblad, banners op de website en advertorials in digitale nieuwsbrieven - direct met uw doelgroep in contact te komen.

Melken voor Morgen Rundvee

Aan de hand van verschillende thema’s maken bezoekers kennis met de belangrijkste innovaties in de veehouderij. Onder het motto ‘Vandaag verteld, morgen toepasbaar in het veld’ informeren we onze doelgroep over ontwikkelingen op het gebied van techniek en diergezondheid. Tijdens het (online, offline of hybride) evenement bieden we de gelegenheid om kennis over te dragen via parallelsessies, break-outrooms en/of vooraf opgenomen video’s. Het evenement sluit hierdoor naadloos aan op het kennispartnership. Lees meer over dit evenement

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het bereiken van onze doelgroep? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl
Kennis waar je beter van wordt

Vanuit onze missie werken we dagelijks aan het creëren van onafhankelijke informatie (artikelen, podcasts en video's) voor agrarisch ondernemers. Met onze informatie worden beslissers in de landbouw ondersteunt met het nemen van weloverwogen beslissingen in hun bedrijf. Inmiddels lezen, luisteren en kijken duizenden agrarisch ondernemers onze vakmedia in de agro- en groentechniek én diergezondheid.

Onze vakinformatie is voor een groot deel exclusief toegankelijk voor abonnees. De meest relevante informatie wordt als premium content verspreid via onze website, digitale nieuwsbrieven, vakbladen en evenementen. Iedere abonnee kiest zijn eigen abonnementsvorm. Afhankelijk van de gekozen vorm ontvangt men toegang tot het digitale archief, de digitale versie van het vakblad, nieuwsbrieven op maat, korting op evenementen en/of het vakblad thuis op de mat.

Collectief abonnement

Bedrijven, organisaties, scholen en overheden (met 5 medewerkers of meer) werkzaam in de mechanisatie, veehouderij en groenvoorziening kunnen onze vakinformatie - tegen een gereduceerd tarief - digitaal consumeren door een collectief abonnement voor haar medewerkers af te sluiten. Onze vakinformatie wordt veelal gelezen door medewerkers bij machinefabrikanten, importeurs, dealers, LMB’s, groenaannemers en overheden.

Door voor jouw medewerkers en/of studenten een collectief abonnement af te sluiten op onze premium content, digitale vakbladen en het rijke archief blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden ze geïnspireerd nieuwe oplossingen te bedenken en toe te passen. Het structureel opleiden en het up-to-date houden van jouw medewerkers en/of studenten is van groot belang om ook in de toekomst jouw klanten succesvol te kunnen servicen!

Meer weten over onze collectieve abonnementen?