NL  |  EN
Content waar je beter van wordt

AgriMedia is een uitgeverij van vakinformatie in de agrarische sector. In deze no-nonsense sector bereiken we met onze hoogwaardige, onafhankelijke, journalistieke content dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ worden onze abonnees ondersteunt in hun bedrijfsvoering én realiseren onze opdrachtgevers hun marketingdoelstellingen.

Content syndicatie & content licensing

Dagelijks maakt de redactie van AgriMedia relevante content. Van tekst tot foto en van audio tot video. We staan bekend om onze unieke, hoogwaardige, onafhankelijke journalistiek. Onze content wordt natuurlijk gebruikt in onze eigen vakmedia. Door de jaren heen hebben we een enorm archief opgebouwd. Van trekkers tot hakselaars, van grasmaaiers tot kettingzagen, van melkrobots tot stalvloeren. We hebben honderden, zo niet duizenden, machines beschreven en voor onze camera gehad.

Geregeld krijgen we van fabrikanten, importeurs, dealers of andere (internationale) vakmedia de vraag of ze onze content mogen (her)gebruiken. Ja, dat mag! Wij zijn trots op ons werk en vinden dat dit door zoveel mogelijk mensen gezien moet kunnen worden. Het creëren van de content kost echter tijd, veel tijd. Daarom vragen wij - afhankelijk van het gebruik - voor onze content een financiële bijdrage. Deze bijdrage stelt ons in staat om ook in de toekomst unieke verhalen te maken van uw (favoriete) machine.

Beeldbank

Fotografie

De tarieven voor het (her)gebruik van onze foto’s zijn afhankelijk van het gebruik. Bronnen voor onze vakmedia kunnen de foto's - voor persoonlijk gebruik - gratis ontvangen. Worden de foto's redactioneel (bijvoorbeeld in andere nieuwsmedia) of commercieel (bijvoorbeeld in marketingmaterialen) gebruikt, dan bedragen de kosten voor redactioneel gebruik € 75,00 voor de eerste foto uit een serie en € 35,00 voor de tweede foto uit een serie. Voor commercieel gebruik gebruik bedragen de kosten respectievelijk € 155,00 en € 77,50. Wil je de foto volledig afkopen, dan bedragen de kosten € 495,00 voor 5 foto's uit dezelfde serie. Wil je de gehele serie (af)kopen, dan bedragen de kosten € 995,00. In alle gevallen betreft het niet eerder gepubliceerde foto's. Gekochte foto's worden exclusief ter beschikking gesteld en verwijderd uit ons archief.

Impressie fotografie
Artikelen

Artikelen

Onze artikelen, reportages en dossiers zijn exclusief gemaakt voor publicatie in onze eigen vakmedia. Fabrikanten, importeurs of dealers kunnen onze artikelen over hun eigen machines - tegen een vergoeding - commercieel hergebruiken. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager. Internationale media kunnen voor publicatie - buiten het Nederlands taalgebied - onze content - per artikel - kopen via The Content Exchange.

Contentlicensing

Rechtenvrij

Door onze content in licentie af te nemen verkrijg je het recht om bepaalde inhoud te gebruiken voor eigen publicatie buiten het Nederlands taalgebied. Dit kunnen onze teksten, afbeeldingen, video's of andere digitale media zijn. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het licentiëren van onze content.

Testen

AgriMedia is één van de weinige uitgeverijen ter wereld die op hoog niveau landbouw- en tuin en park machines test, duid en publiceert. Ook creëert AgriMedia relevante gebruikerservaringen die door toekomstige gebruikers van de machines als zeer waardevol worden beoordeeld.

Internationaal toepasbaar

Veel van de (geteste) machines worden wereldwijd verkocht, waardoor deze content ook buiten Nederland waardevol is. Door onze content te licentiëren maak je gebruik van de hoogwaardige inhoud die al eerder door ons is geproduceerd. Deze content zal bijdragen aan de kwaliteit van jouw media en het imago van jouw merk versterken.

Onze merken

Merken

De merken van AgriMedia staan in de markt bekend om haar hoogwaardige, onafhankelijke journalistiek. Onze merken worden gelezen door diverse doelgroepen binnen de landbouw. AgriMedia kent de volgende merken:

Contact
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het licentiëren van onze content? Laat dan jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!