Melken voor Morgen Geitenhouderij

Melken voor Morgen Geitenhouderij is hét kennisevenement voor melkgeitenhouders die toekomst zien in hun bedrijf en structureel werken aan het optimaliseren van hun bedrijf en het verbeteren van de diergezondheid. Op basis van een actueel thema stelt de redactie van Geitenhouderij een onafhankelijk en hoogwaardig programma samen.

Melkgeitenhouders
Veeartsen
Adviseurs én erfbetreders

Aan de hand van een centraal thema maken bezoekers van Melken voor Morgen Geitenhouderij kennis met onderzoeken, nieuwe inzichten en ervaringen uit de praktijk. Onder het motto ‘Melken voor Morgen’ informeren we onze doelgroep over ontwikkelingen op het gebied van techniek en diergezondheid. Kennis delen en netwerken staat al meerdere jaren centraal tijdens dit (online, offline of hybride) kennisevenement.

Sponsoring

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden om het kennisevenement Melken voor Morgen Geitenhouderij te sponsoren. Of je nu de naamsbekendheid van jouw product of dienst wilt vergroten, op zoek bent naar meer bezoek op jouw website of kennis wilt delen ter bevordering van jouw autoriteit in de sector, de verschillende opties dragen zeker bij aan het realiseren van jouw marketing- en communicatiedoelstelling.

Kennispartner

In de praktijk zien we geregeld dat onze sponsoren werken aan hun naamsbekendheid, merkvoorkeur en autoriteit door het delen van kennis. Dit doen ze vaak op hun eigen website of op de onze. Als jij ook gelooft in de kracht van contentmarketing (en het delen van kennis), dan mag eigenlijk deelname aan het kennisevenement Melken voor Morgen Geitenhouderij niet ontbreken in jouw marketingcommunicatie mix.

De kracht van live

Live evenementen bieden namelijk verschillende voordelen voor sponsors, waaronder directe interactie met het publiek, het ontmoeten van prospects en klanten, het opdoen van kennis en nieuwe ervaringen en het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het merk. Ook kunnen evenementen helpen bij het versterken van de merkbeleving en het creëren van een positieve associatie met het merk.

Melken voor Morgen Geitenhouderij wordt georganiseerd op 5 oktober 2023. Diverse hoogwaardige sprekers zullen melkgeitenhouders informeren over de laatste onderzoeken en technische innovaties op het gebied van uiergezondheid. De dag staat in het teken van kennis delen, nieuwe inzichten op doen en elkaar ontmoeten. Abonnees van Geitenhouderij bezoeken het evenement tegen een gereduceerd tarief. Actuele informatie vind je op www.melkenvoormorgen.nl/geitenhouderij

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het sponsoren van Melken voor Morgen Geitenhouderij? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl