Adverteren

Adverteren waar je beter van wordt

AgriMedia is een uitgeverij van vakinformatie in de agrarische sector. In deze no-nonsense sector bereiken we met onze hoogwaardige, onafhankelijke, journalistieke content dagelijks duizenden agrarische ondernemers. Vanuit onze missie ‘Kennis waar je beter van wordt’ worden onze abonnees ondersteunt in hun bedrijfsvoering én realiseren onze opdrachtgevers hun marketingdoelstellingen.

Onze media

Wij bereiken uw doelgroep

AgriMedia weet als geen ander de juiste kanalen in te zetten om uw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om gedrukte media, online media, audiovisuele media of live contact via evenementen. Onze artikelen (tekst, beeld, audio of video) bereiken de doelgroep in het hart. Onze verhalen worden altijd op het juiste moment, via het juiste kanaal en in de juiste vorm gepubliceerd.

Vakbladen
Online media
Digitale nieuwsbrieven
Social media
Evenementen
Vakbladen

Uit onderzoek blijkt dat advertenties in vakbladen enorm worden gewaardeerd en juist de laatste tijd meer aandacht krijgen van de lezer. Adverteren in vakbladen draagt zeker bij het vergroten van uw zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ook zal het bijdragen aan het imago van uw merk. Onze vakbladen worden met zorg samengesteld. De foto’s, de papiersoort en druktechniek staan garant voor een hoge kwaliteit.

Bewezen medium
Prachtige fotografie
Hoogwaardig papier
Online Media

In dit digitale tijdperk zijn onze websites een niet te missen schakel in de communicatiemix. Onze digitale kanalen zijn recent in een nieuw jasje gestoken en bieden adverteerders alle gangbare mogelijkheden, waaronder display-advertenties en kennispartnerships, om met de doelgroep te communiceren. Ook contextueel adverteren op bijvoorbeeld onderwerp behoort tot onze mogelijkheden.

Kwalitatief bereik binnen nichés
Naamsbekendheid door display-ads
Autoriteit door kennisdeling
Claim jouw eigen vakgebied
Digitale nieuwsbrieven

Onze merken kennen allemaal een goed gelezen digitale nieuwsbrief. Onze openingsratio is altijd 35% of meer. De nieuwsbrieven verschijnen (twee)wekelijks op een vast moment in de week. Adverteerders kunnen onze nieuwsbrieven inzetten voor het creëren van aandacht en het werven van leads. Naast adverteren in de generieke nieuwsbrief bestaat ook de mogelijkheid om contextueel te adverteren in onze gesegmenteerde nieuwsbrief. Dit zijn digitale nieuwsbrieven met één specifiek onderwerp.

Goed gelezen
Hoog frequent
Segmentatie mogelijk
Social media

Social media zijn niet meer weg te denken in onze mix. Vaste rubrieken worden afgewisseld met het laatste nieuws op onze sites. Onze social media zetten we in voor de interactie met onze doelgroep en het werven van verkeer op onze websites.

Facebook
Instagram
Twitter
Evenementen

Onder het motto ‘kennis waar je beter van wordt’ mogen evenementen niet ontbreken in onze mix. Bij de organisatie van onze (online en offline) evenementen ligt de focus altijd op kennisdeling. Naast een redactioneel sterk programma bieden onze evenementen adverteerders de mogelijkheid om kennis te delen. Onze evenementen zijn: Melken voor Morgen Geitenhouderij, Melken voor Morgen Rundveehouderij, Mechanisatie voor Morgen en het Nationaal Geiten Event.

Kennis centraal
Netwerken
Online en/of offline
Onze merken

Merken

De merken van AgriMedia staan in de markt bekend om haar hoogwaardige, onafhankelijke journalistiek. Onze merken worden gelezen door diverse doelgroepen binnen de landbouw. AgriMedia kent de volgende merken:

Praktische informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het bereiken van onze doelgroep? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze advertentiemogelijkheden? Laat dan jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!