Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event is uniek evenement waar de gehele geitensector in Nederland op één dag bij elkaar komt. Met kennissessies voor melkgeitenhouders, de Nationale Geitenkeuring voor fokkers en een uitgebreide beursvloer als kloppend hart van de sector mag het jaarlijkse evenement niet ontbreken in de agenda van iedereen die ‘geiten’ een warm hart toedraagt, zowel vanuit hobby als professie.

Melkgeitenhouders
Adviseurs én erfbetreders

Tijdens de laatste editie van het Nationaal Geitenevent hebben zo’n 1.200 bezoekers kennisgemaakt met ruim veertig exposanten, bijna tweehonderd gekeurde geiten van zeven verschillende rassen en een tiental kennis- en workshopsessies. Het Nationaal Geitenevent wordt georganiseerd door AgriMedia, LTO Nederland, Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij en de Stichting Landelijke Geitenkeuring.

Sponsoring

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden om Nationaal Geitenevent te sponsoren. Of je nu de naamsbekendheid van jouw product of dienst wilt vergroten, op zoek bent naar meer bezoek op jouw website, kennis wilt delen ter bevordering van jouw autoriteit in de sector en/of prospects en klanten wil ontmoeten, de verschillende mogelijkheden dragen zeker bij aan het realiseren van jouw marketing- en communicatiedoelstelling.

Kennispartner

In de praktijk zien we geregeld dat onze adverteerders/ sponsoren werken aan hun naamsbekendheid, merkvoorkeur en autoriteit door het delen van kennis. Dit doen ze vaak op hun eigen website of op de onze. Als jij ook gelooft in de kracht van contentmarketing (en het delen van kennis), dan mag deelname aan het Nationaal Geitenevent en het geven van een workshop niet ontbreken in jouw marketingcommunicatie mix.

De kracht van live

Live evenementen bieden namelijk verschillende voordelen voor sponsors, waaronder directe interactie met het publiek, het ontmoeten van prospects en klanten, het opdoen van kennis en nieuwe ervaringen en het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het merk. Ook kunnen evenementen helpen bij het versterken van de merkbeleving en het creëren van een positieve associatie met het merk.

Nationaal Geitenevent wordt georganiseerd op 9 september 2023. De dag staat in het teken van kennis delen, nieuwe inzichten op doen en elkaar ontmoeten. Het evenement is voor belangstellende gratis te bezoeken. Actuele informatie vind je op geitenevent.nl.

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het sponsoren van Nationaal Geitenevent? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl