Mechaman.nl

Mechaman.nl houdt professionals in de (landbouw)mechanisatie met degelijke en onafhankelijke informatie op de hoogte van het relevante zakelijke nieuws uit de mechanisatiewereld. In 2023 verwachten wij ons nieuwsaanbod uit te breiden met eigen onderzoeksdata. Het is online het overkoepelende domein voor de merken LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek.

Mechanisatiebedrijven
Fabrikanten
Loonwerkers
Akkerbouwers
Groenbeheerders

Mechaman.nl wordt bezocht door medewerkers van fabrikanten, importeurs, dealers en landbouwmechanisatiebedrijven. Ook wordt Mechaman.nl goed bezocht door akkerbouwers, veehouders, loonwerkers en groenbeheerders met belangstelling voor techniek en mechanisatie. De bezoeker van Mechaman.nl begint en eindigt zijn dag vaak op ons platform.

Adverteren

Adverteren

Mechaman.nl kent verschillende advertentiemogelijkheden die een bijdrage leveren aan het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Denk hierbij aan het plaatsen van advertorials in de wekelijkse digitale nieuwsbrief en het plaatsen van banners op de website.

Kennispartner

Naast het plaatsen van advertorials in de digitale nieuwsbrief en het plaatsen van banners op de website, bestaat ook de mogelijkheid om via onze kanalen kennis te delen. Via een zogenaamd kennispartnership publiceert u relevante artikelen waardoor u zichzelf positioneert als autoriteit binnen uw domein. Het genereren van merkvoorkeur en leads zijn een logisch gevolg. Maakt u gebruik van marketing automation? Dan mag deze optie zeker niet ontbreken.

Contextueel adverteren

Met het oog op het verdwijnen van ‘third party cookies’ wordt het steeds lastiger om de doelgroep individueel te bereiken. AgriMedia beschikt over een brede range aan ‘first party’ lezersdata die kan worden ingezet voor het bereiken van uw doelgroep. Of het nu gaat om het tonen van banners bij relevante content op onze websites of advertorials in onze gesegmenteerde nieuwsbrieven op interessegebied. U schiet nooit meer met hagel, maar altijd met scherp.

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het bereiken van onze doelgroep? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl