Tuin en Park Techniek

Tuin en Park Techniek is al ruim 25 jaar toonaangevend en onmisbaar voor professionals in de groensector. Dagelijks creëren we relevante, degelijke, diepgravende en vooral onafhankelijke informatie over de machines waarmee wordt gewerkt. Of het nu gaat om de nieuwste mechanisatie, alternatieve brandstoffen of het bestrijden van invasieve exoten, in onze reportages, testen en achtergronden komt het allemaal aan de orde. Onze abonnees waarderen de vakinformatie en gebruiken die als bron om het rendement van hun bedrijf te vergroten.

Groenprofessionals
Mechanisatiebedrijven
Loonwerkers
Fabrikanten

Tuin en Park Techniek bereikt via diverse kanalen professionals in de groensector. Deze professionals zijn veelal groenaannemer, groenbeheerder bij de overheid, hovenier, greenkeeper, sportveldbeheerder, boomverzorger of campinghouder. Ook dealers, importeurs en machinefabrikanten lezen Tuin en Park Techniek. Onze abonnees waarderen onze vakinformatie en zien dit als belangrijke bron voor het maken van keuzes bij de aanschaf van mechanisatie in het bedrijf.

Adverteren

Adverteren

Tuin en Park Techniek kent verschillende advertentiemogelijkheden die een bijdrage leveren aan het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Of u nu naamsbekendheid wilt genereren, op zoek bent naar meer bezoek op uw website of kennis wilt delen, Tuin en Park Techniek biedt de kans om direct met uw doelgroep in contact te komen.

Kennispartner

Naast het plaatsen van advertorials in de digitale nieuwsbrief en het plaatsen van banners op de website, bestaat ook de mogelijkheid om via onze kanalen kennis te delen. Via een zogenaamd kennispartnership publiceert u relevante artikelen waardoor u zichzelf positioneert als autoriteit binnen uw domein. Het genereren van merkvoorkeur en leads zijn een logisch gevolg. Maakt u gebruik van marketing automation? Dan mag deze optie zeker niet ontbreken!

Contextueel adverteren

Met het oog op het verdwijnen van ‘third party cookies’ wordt het steeds lastiger om de doelgroep individueel te bereiken. AgriMedia beschikt over een brede range aan ‘first party’ lezersdata die kan worden ingezet voor het bereiken van uw doelgroep. Of het nu gaat om het tonen van banners bij relevante content op onze websites of advertorials in onze gesegmenteerde nieuwsbrieven op interessegebied. U schiet nooit meer met hagel, maar altijd met scherp.

Grasmannen

Grasmannen Live! is het kennisevenement over sportveldenbeheer. Aannemers en gemeentes vertellen hoe zij techniek inzetten om sportvelden te onderhouden. Van robot maaiers tot autonome belijningsmachines tot onkruidbestrijding. Grasmannen Live! is bij uitstek dé plek om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en collega’s uit de sector te ontmoeten. Lees meer over dit evenement

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het bereiken van onze doelgroep? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden, aanleverspecificaties en verschijningsdata.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl
Kennis waar je beter van wordt

Vanuit onze missie werken we dagelijks aan het creëren van onafhankelijke informatie (artikelen, podcasts en video's) voor agrarisch ondernemers. Met onze informatie worden beslissers in de landbouw ondersteunt met het nemen van weloverwogen beslissingen in hun bedrijf. Inmiddels lezen, luisteren en kijken duizenden agrarisch ondernemers onze vakmedia in de agro- en groentechniek én diergezondheid.

Onze vakinformatie is voor een groot deel exclusief toegankelijk voor abonnees. De meest relevante informatie wordt als premium content verspreid via onze website, digitale nieuwsbrieven, vakbladen en evenementen. Iedere abonnee kiest zijn eigen abonnementsvorm. Afhankelijk van de gekozen vorm ontvangt men toegang tot het digitale archief, de digitale versie van het vakblad, nieuwsbrieven op maat, korting op evenementen en/of het vakblad thuis op de mat.

Collectief abonnement

Bedrijven, organisaties, scholen en overheden (met 5 medewerkers of meer) werkzaam in de mechanisatie, veehouderij en groenvoorziening kunnen onze vakinformatie - tegen een gereduceerd tarief - digitaal consumeren door een collectief abonnement voor haar medewerkers af te sluiten. Onze vakinformatie wordt veelal gelezen door medewerkers bij machinefabrikanten, importeurs, dealers, LMB’s, groenaannemers en overheden.

Door voor jouw medewerkers en/of studenten een collectief abonnement af te sluiten op onze premium content, digitale vakbladen en het rijke archief blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden ze geïnspireerd nieuwe oplossingen te bedenken en toe te passen. Het structureel opleiden en het up-to-date houden van jouw medewerkers en/of studenten is van groot belang om ook in de toekomst jouw klanten succesvol te kunnen servicen!

Meer weten over onze collectieve abonnementen?