Grasmannen

Grasmannen Live! is het kennisevenement over sportveldenbeheer. Aannemers en gemeentes vertellen hoe zij techniek inzetten om sportvelden te onderhouden. Van robot maaiers tot autonome belijningsmachines tot onkruidbestrijding. Grasmannen Live! is bij uitstek dé plek om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en collega’s uit de sector te ontmoeten.

Groenprofessionals
Mechanisatiebedrijven
Loonwerkers
Fabrikanten

Rondom een centraal thema stelt de redactie van Tuin en Park Techniek het programma samen. Zowel sprekers met ervaringen uit het veld als onderzoekers voor een theoretisch kader nemen het thema onder de loep. Ook diverse machine leveranciers zijn aanwezig om hun nieuwste producten voor sportveldonderhoud te demonstreren.

Sponsoring

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden om Grasmannen Live! te sponsoren. Of je nu de naamsbekendheid van jouw product of dienst wilt vergroten, op zoek bent naar meer bezoek op jouw website of kennis wilt delen ter bevordering van jouw autoriteit in de sector, de verschillende opties dragen zeker bij aan het realiseren van jouw marketing- en communicatiedoelstelling.

De kracht van live

Live evenementen bieden namelijk verschillende voordelen voor sponsors, waaronder directe interactie met het publiek, het ontmoeten van prospects en klanten, het opdoen van kennis en nieuwe ervaringen en het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het merk. Ook kunnen evenementen helpen bij het versterken van de merkbeleving en het creëren van een positieve associatie met het merk.

Grasmannen Live wordt jaarlijks georganiseerd op wisselende locaties en vindt plaats in het najaar. Diverse sprekers zullen hun ervaringen met verschillende machines delen. De dag staat in het teken van kennis delen, nieuwe inzichten opdoen en elkaar ontmoeten. Abonnees van Tuin en Park Techniek bezoeken het evenement tegen sterk gereduceerde tarieven. Actuele informatie vind je op. www.grasmannen.nl

Praktisch informatie

Mediakit downloaden

Heb je interesse in het sponsoren van Grasmannen? Download dan hier de mediakit voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Contact
Huib van Verseveld
Accountmanager
+31 (0)317-465670
hvanverseveld@agrimedia.nl
Wilco Stemerdink
Hoofd commercie
+31 (0)6-83170818
wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater
Accountmanager
+31 (0)6-13689234
lvreugdewater@agrimedia.nl
Jean-Paul Reparon
Algemeen directeur
+31 (0) 317 46 56 70
jpreparon@agrimedia.nl