De wereld om ons heen veranderd in hoog tempo. Het coronavirus zorgde voor een versnelling in digitalisering en nieuwe manieren van werken. Er ontstond druk op de beschikbaarheid van onderdelen. Vervolgens zorgde de energiecrisis – veroorzaakt door de oorlog in Oekraïne – voor een ongekende inflatie en daarmee aanzienlijke kostenstijgingen van grondstoffen, brandstof, etc. Ook zorgt de stikstofcrisis in de landbouw voor enorm veel onrust en vooral onduidelijkheid voor de toekomst. Waar gaat de Nederlandse landbouw de komende jaren naar toe? Welke rol gaan technische innovaties spelen in het oplossen van de stikstofcrisis? Wat wordt de rol van de landbouwmechanisatie in het geheel?

Een ding is zeker. De wereld om ons heen veranderd en om ook in de toekomst een rol van betekenis te spelen zal de agrarische sector in Nederland mee moeten veranderen. Dit heeft consequenties voor iedereen werkzaam in de sector. Van kantoren tot de werkplaats, in de stal of op het veld. Veranderingen zijn al jaren aan de orde van de dag en dit zal de komende jaren niet anders worden. 

Gewend aan verandering

Gelukkig weten we in de Nederlandse landbouw hier wel mee om te gaan. Het kennisniveau in Nederland is op wereldschaal enorm hoog en in de afgelopen decennia heeft de landbouw laten zien continue nieuwe wegen te bewandelen. Of het nu gaat over verduurzaming, elektrificatie, het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, kringlooplandbouw of precisielandbouw. Ook dit varkentje zal weer worden gewassen. 

Een van de middelen die een rol van betekenis gaat spelen is de kennis die Nederland rijk is op het gebied van landbouw. We zijn vooruitstrevend en weten wetenschappelijk onderzoek om te zetten naar praktische oplossingen. 

Kennis waar je beter van wordt

AgriMedia vertaalt al 20 jaar ingewikkelde vakinformatie naar heldere boodschappen voor specialisten in de landbouw. Deze kennis delen we al jaren via onze vakbladen, maar het laatste decennium ook steeds vaker online. Veel van onze kennis is dan ook digitaal beschikbaar. Digitale versies van vakbladen, een uitgebreid archief en tientallen premium video’s zorgen ervoor dat onze abonnees altijd op de hoogte zijn van nieuwe innovaties, technische ontwikkelingen, nieuwe machines en praktische toepassingen. In de stal en op het veld.

Bedrijfsabonnement

Door het digitaliseren van alle deze kennis kunnen nu ook bedrijven in de landbouwmechanisatie (machinefabrikanten, importeurs, dealers en landbouwmechanisatiebedrijven) kennis maken met onze content door ons bedrijfsabonnement

Digitale toegang tot al onze premium (video) content, digitale vakbladen (vanaf 2018) en het rijke archief zorgen er namelijk voor dat uw medewerkers en/of studenten altijd toegang hebben tot de laatste ontwikkelingen en dat ze worden geïnspireerd nieuwe oplossingen te bedenken en toe te passen.

Opleiding en kennis delen

Het structureel opleiden en het up-to-date houden van uw medewerkers is van groot belang om ook in de toekomst succesvol te zijn! Sluit daarom nu een digitaal bedrijfsabonnement af. Het bedrijfsabonnement kan worden afgesloten vanaf 5 medewerkers of meer vanaf € 8,50 per maand/per gebruiker. Vindt u het ook belangrijk dat uw medewerkers altijd up-to-date zijn?

Hoe werkt het?

Uw bedrijf of opleidingsinstituut neemt voor een x-aantal medewerkers een bedrijfsabonnement op één van onze titels. Per medewerker ontvangt u van ons een gebruikersnaam, wachtwoord en abonneenummer. Door eenmalig in te loggen op één van de websites naar keuze, wordt er toegang verleend tot alle premium content en alle beschikbare edities van het vakblad. Ook is het mogelijk om op basis van IP-adres toegang te verlenen. Uw medewerkers kunnen dan vanaf kantoor alle informatie lezen of bekijken. Op alle accounts is een fair use policy van toepassing, waardoor ongeoorloofd en onrechtmatig gebruik wordt voorkomen. 

Welke titels zijn beschikbaar? 

Op dit moment zijn de volgende vakmedia beschikbaar als bedrijfsabonnement: LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek, Veehouderij Techniek, Elite en Geitenhouderij.

Voor wie?

Het bedrijfsabonnement is beschikbaar voor alle bedrijven, organisaties en overheden werkzaam in de landbouwmechanisatie, veehouderij en groenvoorziening. Machinefabrikanten, importeurs, dealers, LMB’s, groenaannemers en overheden (met 5 medewerkers of meer) kunnen gebruik maken van het digitale bedrijfsabonnement. Uw medewerkers krijgen al toegang tot onze content vanaf € 8,50 per maand / per medewerker.

Ook studenten en docenten van verschillende opleidingsinstituten (VMBO’s, Hogescholen en Universiteiten) lezen graag onze content. Hiervoor is een speciaal studententarief beschikbaar.