90% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 2 maanden te gaan, is maar liefst 90% van alle beschikbare standruimte al verkocht, waardoor er nog slechts drie plekken beschikbaar zijn. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Agrifirm en SAC Milking opnieuw de hoofdsponsoren zijn van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is dé gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de geitensector in Nederland als geheel. Naast het netwerken en kennis uitwisselen, speelt de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijke rol. Tijdens deze keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en aan het publiek gepresenteerd.

Gedurende het evenement worden diverse workshops georganiseerd, waaronder sessies over het afmesten van bokjes op je eigen bedrijf, communicatie tussen boer en burger, multifunctionele landbouw en een modulaire gestructureerde bedrijfsaanpak. Deze workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de geitensector.

Het Nationaal Geiten Event biedt tevens een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor melkgeitenhouders. Ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties zullen hun producten en diensten presenteren op de expo. Dit geeft geitenhouders en andere professionals de kans om in één dag iedereen weer te ontmoeten en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector absoluut aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Heb je interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar!

Ons nieuws
Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]

Overname Veearts door Libre Uitgeverij

Per 1 april aanstaande neemt Libre Uitgeverij de uitgave ‘Veearts’ over van AgriMedia. Deze overname versterkt de positie van Libre Uitgeverij in de markt van diergeneeskunde. ‘Veearts’ wordt sinds 2012 in controlled circulation verspreid onder landbouwhuisdierenartsen in Nederland. De overname omvat alle mediakanalen van het crossmediale merk ‘Veearts’, inclusief het vakblad dat vier keer per […]