90% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 2 maanden te gaan, is maar liefst 90% van alle beschikbare standruimte al verkocht, waardoor er nog slechts drie plekken beschikbaar zijn. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Agrifirm en SAC Milking opnieuw de hoofdsponsoren zijn van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is dé gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de geitensector in Nederland als geheel. Naast het netwerken en kennis uitwisselen, speelt de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijke rol. Tijdens deze keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en aan het publiek gepresenteerd.

Gedurende het evenement worden diverse workshops georganiseerd, waaronder sessies over het afmesten van bokjes op je eigen bedrijf, communicatie tussen boer en burger, multifunctionele landbouw en een modulaire gestructureerde bedrijfsaanpak. Deze workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de geitensector.

Het Nationaal Geiten Event biedt tevens een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor melkgeitenhouders. Ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties zullen hun producten en diensten presenteren op de expo. Dit geeft geitenhouders en andere professionals de kans om in één dag iedereen weer te ontmoeten en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector absoluut aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Heb je interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar!

Ons nieuws
Vakmedia belangrijk bij besluitvorming in groen sector

In de wereld van groenbeheer is het cruciaal om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, technieken en technologieën. De sector vereist voortdurende educatie en up-to-date informatie om succesvol te blijven. Uit recent onderzoek onder professionals in groenbeheer, uitgevoerd onder 169 lezers van het vakblad Tuin en Park Techniek, blijkt dat vakmedia […]

Lezer Vakblad Elite consumeert vooral vakmedia en beslist over investeringen

In de dynamische wereld van de agrarische sector staat kennis centraal, en vakbladen zijn een belangrijke drager van deze kennis. Vakblad Elite, als toonaangevende bron in de melkveesector, bereikt een unieke groep melkveehouders. In dit artikel delen we enkele bevindingen uit een recente enquête en zoomen dieper in op het lezersprofiel van Vakblad Elite. 1. […]

Nijkerk nieuwe locatie Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event heeft een nieuwe locatie gevonden in Hart van Holland, Nijkerk. De eerstvolgende editie van het Nationaal Geiten Event staat gepland op zaterdag 7 september 2024. Hart van Holland biedt volgens de organisator van het NGE, Jean-Paul Reparon van AgriMedia, tal van voordelen. “Nijkerk ligt centraal in het land en is daarom […]