Geiten Event Innovatie Trofeeën belonen vernieuwing en innovatie in geitensector

Bij het aankomende Nationaal Geiten Event dit najaar worden voor het eerst twee prestigieuze prijzen uitgereikt: de Geiten Event Innovatie Trofeeën (GEIT 2023). Deze trofeeën belonen vernieuwing en innovatie binnen de geitensector. Eén trofee is bestemd voor de meest innovatieve melkgeitenhouder, terwijl de andere trofee wordt toegekend aan de beste innovatie binnen de sector.

De trofee voor de meest innovatieve melkgeitenhouder erkent de prestaties van een geitenhouder die in 2022/2023 een inventieve oplossing heeft ontwikkeld die een positief effect heeft gehad op het bedrijf. Dit kan variëren van een kleine aanpassing in de bedrijfsvoering tot een ingrijpende transformatie of zelfs een nieuwe vaardigheid. Het belangrijkste is dat het innovatief is, positieve resultaten heeft opgeleverd en interessant is voor andere geitenhouders. Als jijzelf zo’n prestatie hebt geleverd of als je van mening bent dat een collega-geitenhouder baanbrekend werk heeft verricht, nodigen we je uit om dit kenbaar te maken via de aanmeldingspagina voor de trofee van de meest innovatieve geitenhouder van 2023.

De tweede trofee die tijdens het Nationaal Geiten Event 2023 wordt uitgereikt, is bedoeld voor de meest vernieuwende innovatie met een duurzaam karakter die een positieve impact heeft op melkgeitenbedrijven. Bedrijven, diensten, verenigingen en organisaties die in 2022/2023 met een innovatie zijn gekomen voor de melkgeitensector, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de Geiten Event Innovatie Trofee via de daarvoor bestemde website.

Vakjury en Prijsuitreiking

Een deskundige vakjury zal alle inzendingen beoordelen en de winnaars selecteren. Tijdens het Nationaal Geiten Event worden de trofeeën uitgereikt. Naast de erkenning die gepaard gaat met het winnen van een trofee, krijgen de winnaars ook een prijs als beloning voor hun prestaties.

Het Nationaal Geiten Event zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2023 in de IJsselhallen in Zwolle. Het evenement biedt een uitgelezen kans voor geitenhouders en professionals uit de sector om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de geitensector.

Ons nieuws
Vakmedia belangrijk bij besluitvorming in groen sector

In de wereld van groenbeheer is het cruciaal om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, technieken en technologieën. De sector vereist voortdurende educatie en up-to-date informatie om succesvol te blijven. Uit recent onderzoek onder professionals in groenbeheer, uitgevoerd onder 169 lezers van het vakblad Tuin en Park Techniek, blijkt dat vakmedia […]

Lezer Vakblad Elite consumeert vooral vakmedia en beslist over investeringen

In de dynamische wereld van de agrarische sector staat kennis centraal, en vakbladen zijn een belangrijke drager van deze kennis. Vakblad Elite, als toonaangevende bron in de melkveesector, bereikt een unieke groep melkveehouders. In dit artikel delen we enkele bevindingen uit een recente enquête en zoomen dieper in op het lezersprofiel van Vakblad Elite. 1. […]

Nijkerk nieuwe locatie Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event heeft een nieuwe locatie gevonden in Hart van Holland, Nijkerk. De eerstvolgende editie van het Nationaal Geiten Event staat gepland op zaterdag 7 september 2024. Hart van Holland biedt volgens de organisator van het NGE, Jean-Paul Reparon van AgriMedia, tal van voordelen. “Nijkerk ligt centraal in het land en is daarom […]