Ruim 60% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 5 maanden te gaan, is ruim 60% van de beschikbare standruimte verkocht. We zijn er trots op dat SAC Milking wederom hoofdsponsor is van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is de ideale gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de hele geitensector in Nederland. Naast het netwerken en het delen van kennis, is de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijk onderdeel van het evenement. Tijdens de keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en gepresenteerd aan het publiek. Dit is niet alleen een spectaculaire gebeurtenis, maar het biedt ook de gelegenheid om de kwaliteit van de geiten in Nederland te tonen.

Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops, onder andere over onderwerpen op het gebied van diergezondheid. Ook zullen er verschillende innovatieve technische ontwikkelingen worden getoond. De workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die betrokken is bij de geitensector in Nederland.

Het Nationaal Geiten Event is ook een geweldige kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor de melkgeitenhouders. Naar verwachting zullen ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren tijdens het evenement. Dit biedt geitenhouders en andere professionals de gelegenheid om in één dag iedereen weer te treffen en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector bij aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Bekijk dan de evenementenpagina op deze website en vraag de mediakaart aan!

Ons nieuws
Nog enkele exposantenplekken beschikbaar op het Nationaal Geiten Event

Op 7 september aanstaande vindt de 5e editie van het jaarlijkse Nationaal Geiten Event plaats. Voor het eerst wordt het evenement georganiseerd in het Hart van Holland in Nijkerk. Dit jaar staan de vertrouwde onderdelen, zoals de landelijke geitenkeuring, de uitgebreide beursvloer, diverse workshops en de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofee, weer op […]

Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]