Ruim 60% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 5 maanden te gaan, is ruim 60% van de beschikbare standruimte verkocht. We zijn er trots op dat SAC Milking wederom hoofdsponsor is van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is de ideale gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de hele geitensector in Nederland. Naast het netwerken en het delen van kennis, is de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijk onderdeel van het evenement. Tijdens de keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en gepresenteerd aan het publiek. Dit is niet alleen een spectaculaire gebeurtenis, maar het biedt ook de gelegenheid om de kwaliteit van de geiten in Nederland te tonen.

Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops, onder andere over onderwerpen op het gebied van diergezondheid. Ook zullen er verschillende innovatieve technische ontwikkelingen worden getoond. De workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die betrokken is bij de geitensector in Nederland.

Het Nationaal Geiten Event is ook een geweldige kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor de melkgeitenhouders. Naar verwachting zullen ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren tijdens het evenement. Dit biedt geitenhouders en andere professionals de gelegenheid om in één dag iedereen weer te treffen en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector bij aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Bekijk dan de evenementenpagina op deze website en vraag de mediakaart aan!

Ons nieuws
Succesvolle eerste editie van Grasmannen Live

Op 21 september jongstleden was Stadion de Wageningse Berg het decor voor een nieuw evenement dat een blik wierp op de toekomst van sportveldenbeheer in Nederland. Grasmannen Live, georganiseerd door het vakblad Tuin en Park Techniek, bracht ongeveer 70 professionals uit de wereld van sportveldenonderhoud samen voor een dag gewijd aan de mogelijkheden van robotica […]

Terugblik Nationaal Geiten Event 2023

Op 9 september jongstleden vond de vierde editie van het Nationaal Geiten Event plaats. Opnieuw waren de IJsselhallen in Zwolle het epicentrum van de Nederlandse geitensector. Met een recordaantal exposanten en geiten voor de keuring, drie workshops van de LTO-vakgroep melkgeitenhouderij en vijf workshops verzorgd door gerenommeerde bedrijven en organisaties in de sector, beloofde de […]

Recordaantal van 226 geiten in de ring voor titel “Mooiste Geit van het land”

Na de succesvolle editie vorig jaar is er ook dit jaar weer het Nationaal Geiten Event; op 9 september in de IJsselhallen in Zwolle. En ook dit jaar is de Nationale Geitenkeuring weer groots aanwezig bij het Event. De keurmeesters, ringmeesters en omroepers zullen het druk gaan krijgen dit jaar. Van acht verschillende rassen (o.a. […]

DutchEnglishFrenchGermanItalian