Ruim 60% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 5 maanden te gaan, is ruim 60% van de beschikbare standruimte verkocht. We zijn er trots op dat SAC Milking wederom hoofdsponsor is van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is de ideale gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de hele geitensector in Nederland. Naast het netwerken en het delen van kennis, is de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijk onderdeel van het evenement. Tijdens de keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en gepresenteerd aan het publiek. Dit is niet alleen een spectaculaire gebeurtenis, maar het biedt ook de gelegenheid om de kwaliteit van de geiten in Nederland te tonen.

Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops, onder andere over onderwerpen op het gebied van diergezondheid. Ook zullen er verschillende innovatieve technische ontwikkelingen worden getoond. De workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die betrokken is bij de geitensector in Nederland.

Het Nationaal Geiten Event is ook een geweldige kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor de melkgeitenhouders. Naar verwachting zullen ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren tijdens het evenement. Dit biedt geitenhouders en andere professionals de gelegenheid om in één dag iedereen weer te treffen en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector bij aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Bekijk dan de evenementenpagina op deze website en vraag de mediakaart aan!

Ons nieuws
Wijnbouwcongres 2024
AgriMedia organisator van het Limburgse Wijnbouwcongres 2025

Stichting Promotie Limburgse Wijnen heeft met AgriMedia een samenwerkingsovereenkomst gesloten met betrekking tot de organisatie van het allereerste Limburgse Wijnbouwcongres op Nederlandse bodem, dat plaatsvindt op 16 mei 2025 bij hotel Van der Valk in Maastricht.  Dit prestigieuze evenement, een initiatief van de Stichting Promotie Limburgse Wijnen en Voka – KvK Limburg, zal professionals uit […]

Succesvolle vijfde editie van het Nationaal Geiten Event: een terugblik

De vijfde editie van het Nationaal Geiten Event is met succes afgerond. Na vier eerdere edities in de IJsselhallen in Zwolle vond het event dit jaar plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Bezoekers konden in drie verschillende hallen genieten van een vernieuwde opzet, waarin vertrouwde onderdelen werden gecombineerd met nieuwe initiatieven. Een belangrijk onderdeel […]

Samenwerking BSNC en AgriMedia biedt leden extra waarde

De BSNC is permanent op zoek naar nieuwe kansen om invulling te geven aan ontmoeten en kennisdelen, met en tussen BSNC-leden. AgriMedia, uitgever van onder andere het magazine ‘Tuin en Park Techniek’ richt zich met het congres ‘Grasmannen Live’ en de podcastserie ‘Grasmannen’, vanaf 2023 ook specifiek op de sport- en cultuurtechniek. Een eerste uitkomst […]