Ruim 60% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 5 maanden te gaan, is ruim 60% van de beschikbare standruimte verkocht. We zijn er trots op dat SAC Milking wederom hoofdsponsor is van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is de ideale gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de hele geitensector in Nederland. Naast het netwerken en het delen van kennis, is de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijk onderdeel van het evenement. Tijdens de keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en gepresenteerd aan het publiek. Dit is niet alleen een spectaculaire gebeurtenis, maar het biedt ook de gelegenheid om de kwaliteit van de geiten in Nederland te tonen.

Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops, onder andere over onderwerpen op het gebied van diergezondheid. Ook zullen er verschillende innovatieve technische ontwikkelingen worden getoond. De workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die betrokken is bij de geitensector in Nederland.

Het Nationaal Geiten Event is ook een geweldige kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor de melkgeitenhouders. Naar verwachting zullen ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren tijdens het evenement. Dit biedt geitenhouders en andere professionals de gelegenheid om in één dag iedereen weer te treffen en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector bij aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Bekijk dan de evenementenpagina op deze website en vraag de mediakaart aan!

Ons nieuws
Met een Massey Ferguson 8S.305 Dyna van Cadzand naar De Cocksdorp

De LandbouwMechanisatie Zomertour gaat volgende week langs de Nederlandse kust. Redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen starten maandag in het Zeeuwse Cadzand. Na een prachtige route langs de kust eindigen zij op zaterdag 10 juni in De Cocksdorp op Texel (NH.). De redacteuren rijden op de bonnefooi en verzamelen onderweg leuke en bijzondere verhalen voor […]

Stalbezoek, videoserie over en voor de melkveehouderij

De melkveehouderij is al decennia in beweging. Voortdurend weten melkveehouders zich aan te passen aan actuele ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. In de serie Stalbezoek bezoekt onze redactie melkveehouders die vertellen over hun visie op de toekomst en de veranderingen die hebben plaatsgevonden in hun stal, evenals de stappen die ze nog willen nemen. […]

LandbouwMechanisatie gaat binnenkort weer op Zomertour

LandbouwMechanisatie gaat weer op Zomertour. Tijdens deze roadtrip verzamelen redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen interessante verhalen voor vakblad LandbouwMechanisatie. De Zomertour wordt dit jaar verreden van maandag 5 tot en met zaterdag 10 juni. Tijdens de roadtrip gaat het redactieduo op zoek naar bijzondere verhalen voor het vakblad. Ook leggen ze alle belevenissen vast […]

DutchEnglishFrenchGermanItalian