Ruim 60% standruimte Nationaal Geiten Event 2023 verkocht

Op 9 september vindt het Nationaal Geiten Event plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Met nog 5 maanden te gaan, is ruim 60% van de beschikbare standruimte verkocht. We zijn er trots op dat SAC Milking wederom hoofdsponsor is van dit evenement.

Het Nationaal Geiten Event is de ideale gelegenheid voor melkgeitenhouders, dierenartsen, fokkers en andere professionals om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het evenement richt zich op de hele geitensector in Nederland. Naast het netwerken en het delen van kennis, is de jaarlijkse geitenkeuring een belangrijk onderdeel van het evenement. Tijdens de keuring worden de mooiste geiten van Nederland geselecteerd en gepresenteerd aan het publiek. Dit is niet alleen een spectaculaire gebeurtenis, maar het biedt ook de gelegenheid om de kwaliteit van de geiten in Nederland te tonen.

Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops, onder andere over onderwerpen op het gebied van diergezondheid. Ook zullen er verschillende innovatieve technische ontwikkelingen worden getoond. De workshops worden geleid door experts uit de sector en bieden waardevolle informatie voor iedereen die betrokken is bij de geitensector in Nederland.

Het Nationaal Geiten Event is ook een geweldige kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor de melkgeitenhouders. Naar verwachting zullen ruim 40 verschillende bedrijven en organisaties hun producten en diensten presenteren tijdens het evenement. Dit biedt geitenhouders en andere professionals de gelegenheid om in één dag iedereen weer te treffen en bij te praten.

Het Nationaal Geiten Event is een evenement waar iedereen die betrokken is bij de geitensector bij aanwezig zou moeten zijn. Het biedt de gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Houd geitenevent.nl in de gaten voor alle ontwikkelingen en zorg ervoor dat je erbij bent op 9 september in de IJsselhallen te Zwolle!

PS. Interesse om jouw producten en diensten als exposant onder de aandacht te brengen van de bezoekers? Bekijk dan de evenementenpagina op deze website en vraag de mediakaart aan!

Ons nieuws
Overname Veearts door Libre Uitgeverij

Per 1 april aanstaande neemt Libre Uitgeverij de uitgave ‘Veearts’ over van AgriMedia. Deze overname versterkt de positie van Libre Uitgeverij in de markt van diergeneeskunde. ‘Veearts’ wordt sinds 2012 in controlled circulation verspreid onder landbouwhuisdierenartsen in Nederland. De overname omvat alle mediakanalen van het crossmediale merk ‘Veearts’, inclusief het vakblad dat vier keer per […]

Nieuwe competitie tijdens NGE 2024: LAMBS

Tijdens het Nationaal Geiten Event 2024 in Nijkerk vindt een nieuwe activiteit plaats: het Landelijk Melkgeiten Beoordelen door Studenten – afgekort LAMBS. Studenten van Wageningen University and Research, Universiteit Utrecht en Aeres Hogeschool Dronten zullen op zaterdag 7 september de strijd met elkaar aangaan om uit te vinden wie van hen de beste keurmeester is. […]

LandbouwMechanisatie Zomertour sluit af met groots festival: een unieke mix van kennis en muziek

Op 31 mei 2024 zal de LandbouwMechanisatie Zomertour haar unieke roadtrip eindigen in stijl, met een spectaculair festival dat bedrijven uit de hele agrarische sector samenbrengt. Wat begon als een avontuurlijke roadtrip op een trekker van Jasper Lentz en Chris Vlaanderen, eindigt in een bijzonder evenement waar akkerbouwers, loonwerkers, landbouwmechanisatiebedrijven en machinefabrikanten samenkomen. Het festival, […]