Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders.

De uitbreiding van het Geiten Event met deze ondernemerslunch weerspiegelt de continue ontwikkeling en dynamiek van de geitensector. “We zijn verheugd om dit nieuwe element aan het evenement toe te voegen”, zegt Jean Paul Reparon, één van de organisatoren van het Geiten Event. “Het biedt een extra gelegenheid voor beroepsmatige geitenhouders om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en zich te laten inspireren door de successen binnen onze sector.”

De Geiten Event Ondernemerslunch vindt plaats van 11.00 uur tot 12.00 uur en biedt deelnemers niet alleen de gelegenheid om te genieten van een heerlijke lunch, maar ook om de uitreiking van de prestigieuze G.E.I.T. trofeeën bij te wonen. Deze trofeeën erkennen en belonen beroepsmatige melkgeitenhouders die anderen hebben geïnspireerd en innovatieve producten en diensten di door leveranciers in de geitensector zijn gelanceerd.

Belangstellenden worden uitgenodigd om zich vooraf te registreren voor de lunch, die gratis is voor beroepsmatige geitenhouders. Registratie is eenvoudig en kan via het online registratieformulier.

Voor sponsoren van de lunch is de Geiten Event Ondernemerslunch een niet te missen kans om kennis te maken en te netwerken met bekende en onbekende beroepsmatige melkgeitenhouders. Vanzelfsprekend is het mogelijk een tafel te reserveren, maar simpelweg aansluiten bij één van de keurig gedekte tafels mag natuurlijk ook. De ondernemerslunch wordt georganiseerd in een afgesloten ruimte (toegang na registratie) tijdens het Nationaal Geiten Event in het Hart van Holland te Nijkerk op 7 september aanstaande.

Ons nieuws
Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]

Overname Veearts door Libre Uitgeverij

Per 1 april aanstaande neemt Libre Uitgeverij de uitgave ‘Veearts’ over van AgriMedia. Deze overname versterkt de positie van Libre Uitgeverij in de markt van diergeneeskunde. ‘Veearts’ wordt sinds 2012 in controlled circulation verspreid onder landbouwhuisdierenartsen in Nederland. De overname omvat alle mediakanalen van het crossmediale merk ‘Veearts’, inclusief het vakblad dat vier keer per […]