Nijkerk nieuwe locatie Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event heeft een nieuwe locatie gevonden in Hart van Holland, Nijkerk. De eerstvolgende editie van het Nationaal Geiten Event staat gepland op zaterdag 7 september 2024.

Hart van Holland biedt volgens de organisator van het NGE, Jean-Paul Reparon van AgriMedia, tal van voordelen. “Nijkerk ligt centraal in het land en is daarom uitermate geschikt voor het Geiten Event, waar zowel bedrijven als geitenhouders en bezoekers uit heel Nederland samenkomen.”

Een ander positief aspect is de beschikbaarheid van twee afzonderlijke ruimtes voor het evenement. “De ruimtes zijn van elkaar gescheiden door middel van een brede passage. Hierdoor kunnen de Landelijke Geitenkeuring en de expovloer afzonderlijk van elkaar worden bezocht. Dit komt tegemoet aan een wens van bezoekers,” aldus Reparon.

De initiatiefnemers van het NGE, waaronder vakblad Geitenhouderij, LTO Geitenhouderij, NOG en de stichting Landelijke Geitenkeuring, kijken enthousiast uit naar de eerste editie van het evenement in Nijkerk op 7 september dit jaar. “De ruimtes van Hart van Holland lijken zeer geschikt voor de diverse onderdelen van het Geiten Event, zoals de kennissessies, de Landelijke Geitenkeuring, de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofeeën en de uitgebreide beursvloer. Daarnaast zal er dit jaar meer dan voldoende ruimte worden gecreëerd om te netwerken en bij te praten met collega’s en leveranciers.”

Het Nationaal Geiten Event belooft in 2024 opnieuw een dag te worden vol inspiratie, de mooiste geiten van Nederland, diverse netwerkmogelijkheden en entertainment voor zowel jong als oud.

Ons nieuws
Vakmedia belangrijk bij besluitvorming in groen sector

In de wereld van groenbeheer is het cruciaal om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, technieken en technologieën. De sector vereist voortdurende educatie en up-to-date informatie om succesvol te blijven. Uit recent onderzoek onder professionals in groenbeheer, uitgevoerd onder 169 lezers van het vakblad Tuin en Park Techniek, blijkt dat vakmedia […]

Lezer Vakblad Elite consumeert vooral vakmedia en beslist over investeringen

In de dynamische wereld van de agrarische sector staat kennis centraal, en vakbladen zijn een belangrijke drager van deze kennis. Vakblad Elite, als toonaangevende bron in de melkveesector, bereikt een unieke groep melkveehouders. In dit artikel delen we enkele bevindingen uit een recente enquête en zoomen dieper in op het lezersprofiel van Vakblad Elite. 1. […]

Nijkerk nieuwe locatie Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event heeft een nieuwe locatie gevonden in Hart van Holland, Nijkerk. De eerstvolgende editie van het Nationaal Geiten Event staat gepland op zaterdag 7 september 2024. Hart van Holland biedt volgens de organisator van het NGE, Jean-Paul Reparon van AgriMedia, tal van voordelen. “Nijkerk ligt centraal in het land en is daarom […]