Nijkerk nieuwe locatie Nationaal Geiten Event

Het Nationaal Geiten Event heeft een nieuwe locatie gevonden in Hart van Holland, Nijkerk. De eerstvolgende editie van het Nationaal Geiten Event staat gepland op zaterdag 7 september 2024.

Hart van Holland biedt volgens de organisator van het NGE, Jean-Paul Reparon van AgriMedia, tal van voordelen. “Nijkerk ligt centraal in het land en is daarom uitermate geschikt voor het Geiten Event, waar zowel bedrijven als geitenhouders en bezoekers uit heel Nederland samenkomen.”

Een ander positief aspect is de beschikbaarheid van twee afzonderlijke ruimtes voor het evenement. “De ruimtes zijn van elkaar gescheiden door middel van een brede passage. Hierdoor kunnen de Landelijke Geitenkeuring en de expovloer afzonderlijk van elkaar worden bezocht. Dit komt tegemoet aan een wens van bezoekers,” aldus Reparon.

De initiatiefnemers van het NGE, waaronder vakblad Geitenhouderij, LTO Geitenhouderij, NOG en de stichting Landelijke Geitenkeuring, kijken enthousiast uit naar de eerste editie van het evenement in Nijkerk op 7 september dit jaar. “De ruimtes van Hart van Holland lijken zeer geschikt voor de diverse onderdelen van het Geiten Event, zoals de kennissessies, de Landelijke Geitenkeuring, de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofeeën en de uitgebreide beursvloer. Daarnaast zal er dit jaar meer dan voldoende ruimte worden gecreëerd om te netwerken en bij te praten met collega’s en leveranciers.”

Het Nationaal Geiten Event belooft in 2024 opnieuw een dag te worden vol inspiratie, de mooiste geiten van Nederland, diverse netwerkmogelijkheden en entertainment voor zowel jong als oud.

Ons nieuws
Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]

Overname Veearts door Libre Uitgeverij

Per 1 april aanstaande neemt Libre Uitgeverij de uitgave ‘Veearts’ over van AgriMedia. Deze overname versterkt de positie van Libre Uitgeverij in de markt van diergeneeskunde. ‘Veearts’ wordt sinds 2012 in controlled circulation verspreid onder landbouwhuisdierenartsen in Nederland. De overname omvat alle mediakanalen van het crossmediale merk ‘Veearts’, inclusief het vakblad dat vier keer per […]