Nog enkele exposantenplekken beschikbaar op het Nationaal Geiten Event

Op 7 september aanstaande vindt de 5e editie van het jaarlijkse Nationaal Geiten Event plaats. Voor het eerst wordt het evenement georganiseerd in het Hart van Holland in Nijkerk.

Dit jaar staan de vertrouwde onderdelen, zoals de landelijke geitenkeuring, de uitgebreide beursvloer, diverse workshops en de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofee, weer op het programma. Nieuw zijn de Geiten Event Ondernemerslunch en de uitreiking van de LAMBS.

De Geiten Event Ondernemerslunch is, na registratie, gratis toegankelijk voor beroepsmatige melkgeitenhouders. LAMBS (LAndelijk Melkgeiten Beoordelen door Studenten) wordt in 2024 voor het eerst georganiseerd. Vijftien studenten van Wageningen University and Research, Universiteit Utrecht en Aeres Hogeschool Dronten strijden in de finale om de titel van beste keurmeester. De ondernemerslunch wordt mogelijk gemaakt door het Vakblad Geitenhouderij en SAC Milking. LAMBS wordt ondersteund door Goat Improvement Company.

Tijdens de Geiten Event Ondernemerslunch worden de Geiten Event Innovatie Trofeeën uitgereikt. In 2023 gingen deze trofeeën naar Melkgeitenhouderij Papen en MS Schippers. Voor de komende editie is de inschrijving geopend. Aanmelden voor de verkiezing van het meest innovatieve product of dienst kan hier. Het aanmelden van de melkgeitenhouder die jou het meest heeft geïnspireerd kan hier.

Ook dit jaar is de beursvloer van het Nationaal Geiten Event weer goed gevuld. Verwacht wordt dat, net zoals vorig jaar, zo’n 40 bedrijven en organisaties hun producten en diensten voor de beroepsmatige melkgeitenhouder presenteren. Naast de bekende en vertrouwde exposanten verwelkomen we dit jaar onder andere BTN de Haas en Selles sur Cher uit Frankrijk op het evenement. Zij zullen voor de eerste keer kennismaken met de netwerkmogelijkheden die het evenement biedt.

Met de Geiten Event Ondernemerslunch en de netwerkmogelijkheden op de beursvloer spelen we in op de behoefte van onze bezoekers en exposanten om op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te komen. Met de introductie van LAMBS verwelkomen we jong talent, die mogelijk straks deze sector professioneel komen versterken, op het evenement.

Ben je – als beroepsmatige melkgeitenhouder – geïnteresseerd in het bijwonen van de Geiten Event Ondernemerslunch? Meld je dan hier kosteloos aan. Wil je als toeleverancier gebruikmaken van de mogelijkheden op onze beursvloer, neem dan contact op met Wilco, Huib of Luuk.

Ons nieuws
Nog enkele exposantenplekken beschikbaar op het Nationaal Geiten Event

Op 7 september aanstaande vindt de 5e editie van het jaarlijkse Nationaal Geiten Event plaats. Voor het eerst wordt het evenement georganiseerd in het Hart van Holland in Nijkerk. Dit jaar staan de vertrouwde onderdelen, zoals de landelijke geitenkeuring, de uitgebreide beursvloer, diverse workshops en de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofee, weer op […]

Tuin en Park Techniek organiseert tweede editie Grasmannen Live op KNVB Campus!

Na een uiterst succesvolle eerste editie organiseert Tuin en Park Techniek opnieuw de studiedag Grasmannen Live in 2024. Deze keer staat de KNVB Campus in Zeist (Ut.) op donderdag 24 oktober 2024 klaar om vakgenoten te verwelkomen voor een dag vol kennisdeling. De focus van deze editie? Klimaatbestendige sportvelden. Het veranderende Nederlandse klimaat vraagt om […]

Geiten Event breidt uit met ondernemerslunch

Het Geiten Event, een jaarlijks hoogtepunt voor de geitensector, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuw onderdeel: de Geiten Event Ondernemerslunch. Speciaal gericht op beroepsmatige melkgeitenhouders, biedt deze lunch een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en te genieten van een smakelijke maaltijd te midden van collega-geitenhouders. De uitbreiding van het […]